För dig som är företagare

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Kundtjänst: 0435-280 00
E-post: kommun@klippan.se

Besöksadress:
Trädgårdsgatan 12, 264 80 Klippanlänk till annan webbplats

 

Näringslivsavdelningen: naringsliv@klippan.se

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00


kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
I Klippans kommun finns goda förutsättningar för dig som vill växa och verka med ditt företag. Här hamnar du i gott sällskap, det finns idag cirka 1200 aktiva företag i kommunen.

I Klippans kommun och i det nordvästskånska samarbetet Familjen Helsingborg finns flera olika nätverk där du kan träffa andra näringsidkare. Vi anordnar även flera olika typer av träffar, både branschspecifika och allmänna, samt utbildningar för dig som vill växa i din roll som företagare. Under året sker också flera olika evenemang särskilt utformade för dig som är företagare.

Strategiskt läge
I Klippans kommun finns ett brett utbud av prisvärda industritomter och lokaler. Med ett bra strategiskt läge når du enkelt ut till Skåne, Sverige och världen. Det finns tomter för industri och även lokaler och tomter som är lämpade för handel. Priserna varierar beroende på storlek och var de ligger geografiskt.

Läs mer om lokaler och industritomter här.

Kunskapsbanken
Vi vill att det ska bli lättare för dig som företagare i Familjen Helsingborg att finna den informationen du söker. Därav har vi nu skapat kunskapsbankenlänk till annan webbplats för dig där du under respektive rubrik finner den information du söker.

Tyck till!
Vi vill gärna veta vad du som företagare tycker om den service som Klippans kommun ger. Sveriges Kommuner och Landsting genomför vartannat år en mätning av den kommunala servicen till företag och företagare. Mätningen kallas Insikt.

Företagsbesök
Ett antal företagsbesök med representanter från kommunledningen genomförs under året. Syftet med att besöka företagare i vardagen är att bygga relationer samt att öka kunskap och förståelse för företagandets villkor och förutsättningar. Vi får möjlighet att lyssna på dina synpunkter och idéer samt veta mer om företaget och dess framtida behov. Dessutom vill vi veta vilka förväntningar du som företagare har på Klippans kommun.