Jobba hos oss

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00


kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Klippans kommun är en naturskön plats i Nordvästra Skåne. Goda kommunikationer till såväl Helsingborg som Kristianstad samt möjlighet till härliga naturupplevelser gör kommunen attraktiv. Vi är ca 17 000 invånare och har under de senaste åren ökat i antal. Klippans kommun är den största arbetsgivaren på orten.

Inom Klippans kommun jobbar cirka 1500 medarbetare med att ständigt förbättra livskvaliteten för våra invånare. Varje dag gör vi skillnad och det är vi stolta över. Vi verkar inom en rad olika områden såsom skola, vård, omsorg, vattenförsörjning, samhällsplanering, samt skötsel av gator och parker. Det går att finna över 100 olika yrken inom vår mångfacetterade verksamhet. I kolumnen till vänster kan du läsa mer om vad vi står för som arbetsgivare och om våra viktiga och meningsfulla jobb. Du kan även ta del av berättelser från våra medarbetares vardag för att få en inblick i vad det innebär att arbeta i vår kommun.

Med jämna mellanrum behöver vi nya medarbetare som vill göra skillnad hos oss. Är du en av dem? Du hittar våra lediga tjänster i listan nedan. Vill du se alla lediga jobb i kommunen, även de där Klippans kommun inte är arbetsgivare, använd länken Lediga jobb i Klippans kommunlänk till annan webbplats. Du kan även leta efter jobb i Platsbankenlänk till annan webbplats på Arbetsförmedlingens hemsida eller på Platstorget.länk till annan webbplats 

Spontanansökan
Vill du arbeta inom vård och omsorg? Du kan alltid skicka in en intresseanmälan för arbete inom äldre- och LSS-omsorgen via vår e-tjänstlänk till annan webbplats, även om det inte ligger någon annons ute just när du vill ansöka.

Lediga tjänster