Starta eget

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Att starta eget företag kan vara det roligaste och mest stimulerande man kan göra men det innebär också utmaningar. Att hitta affärskontakter, finansiering, tillstånd och att sätta sig in i de regelverk som gäller kan vara tidsödande och resurskrävande. Vi hjälper dig en bit på vägen.

Lokal nivå

Näringslivschef i Klippans kommun
I rollen som näringslivschef ingår att vara den naturliga kontaktpersonen till kommunen. I Klippans kommun heter näringslivschefen Anders Lindberg.

Bygglov

Serveringstillstånd

Energirådgivninglänk till annan webbplats

Brandsäkerhet
Räddningstjänsten

Regional nivå

Familjen Helsingborgs kunskapsbank
Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga. Familjen Helsingborgs mål är att skapa goda förutsättningar för befintliga företag och för företag som vill etablera sig i vår region. Vi vill att det ska bli lättare för dig som företagare i Familjen Helsingborg att finna den informationen du eftersöker. Därför har vi skapat kunskapsbanken.länk till annan webbplats

Skåne Nordvästs Europa Direkt-kontor


Riksnivå

Om du vill söka EU-stöd till projekt
EU ger ekonomiskt stöd till projekt inom många områden. Men varje projekt måste uppfylla vissa krav för att få pengar. 
Läs här om hur du gör för att söka EU-stöd.länk till annan webbplats 

Startlinjen
Ring Startlinjen på telefonnummer 020-35 10 10, vardagar klockan 09.00-12.00. Startlinjen är en kostnadsfri telefontjänst som ger information och vägledning till personer som tänker starta företag eller nyligen har startat.