Övriga journummer

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Sjukvårdsrådgivningen - 1177.se
Du kan ringa sjukvårdsrådgivningen dygnet runt. Här får du rådgivning av en sjuksköterska om var du i första hand bör vända dig.

Telefon: 1177

Nationella hjälplinjen
Nationella hjälplinjen erbjuder kris- och stödsamtal via telefon och texttelefon. Du kan ringa för din egen del eller som närstående och få råd och hänvisning.

Telefon: 020-220060
Texttelefon: 020-220070

BRIS
Till BRIS kan alla under 18 år ringa och prata med en vuxen om vad som helst. Det är gratis och ditt nummer syns inte på våra telefoner. Man kan inte heller se på telefonräkningen att du har ringt. Däremot kan du själv behöva rensa i samtalslistan efteråt, om du inte vill riskera att numret till BRIS 116 111 syns bland senast uppringda nummer. Du behöver inte tala om vem du är och du bestämmer själv vad du vill prata om. Behöver du mer hjälp av oss, be att få prata med ett BRIS-ombud.
Om du vill kan du också skriva till en vuxen på BRIS på BRIS-mejlen eller BRIS-chatten. Ingen kan se där heller vem du är, men du behöver registrera ett användarnamn.

Telefon: 116 111


Barnperspektivet.se
Barnperspektivet.se är BRIS för vuxna. Vill du prata med någon på BRIS om frågor eller oro som rör barn? Då är du välkommen att ringa BRIS Vuxentelefon — om barn. Du kan ringa oavsett om det gäller dina egna eller andras barn och få stöd och information om var du kan vända dig för att få ytterligare hjälp. Varje samtal besvaras av en erfaren person som arbetar på BRIS och du är anonym.

Telefon: 077-150 50 50, samtalet kostar som ett vanligt telefonsamtal.

Röda korsets telefonjour
Livet skiftar. Vi kan alla hamna i situationer när vi tappar fotfästet, känner oss ledsna eller oroliga och behöver någon att prata med. 
Till oss kan man ringa tryggt och anonymt. Vi sitter här för att lyssna, vi är utbildade frivilliga och vi har tystnadsplikt.

Telefon: 0771-900 800  Kostnaden är motsvarande ett lokalsamtal.