Fritidsverksamhet

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Att ha ett funktionshinder ska inte vara ett hinder för att kunna deltaga i olika fritidsaktiviteter. IFO/FO i Klippans kommun har en egen fritidsverksamhet med anpassade aktiviteter för målgruppen.

Brukarråd Klippans kommun har ett så kallat brukarråd för att personer med funktionshinder ska ges möjlighet att framföra önskemål kring fritidsaktiviteter.

Fritidsgruppen Gruppen består av personal från avdelningen för IFO/FO sex olika gruppbostäder, korttidsverksamheten, kooperativet Rälsen, samordnare från daglig verksamhet och en fritidssamordnare. Tillsammans anordnar de olika sorters aktiviteter för funktionshindrade utifrån önskemål från brukarrådet. Syftet är att man ska öka de spontana aktiviteterna och arbeta över gränserna. Exempel på aktiviteter är gemensamma påskfester, halloweenfester, grillkvällar och karaokekvällar.

Samverkan med Åstorp och Örkelljunga Ungefär fyra gånger per år erbjuder vi större aktiviteter så som bussutflykter till Liseberg, Ullared eller Höstfest. Dessa utflykter planerar vi tillsammans med Örkelljunga och Åstorp och är anpassade aktiviteter för dig med funktionshinder.

Café Sågen - mötesplats för unga med funktionshinder.

Kontakt

Klippans kommun
Veronica Karlsson                 Telefon: 0734-398026

Åstorps kommun
Linda Fallesen                        Telefon: 0734-175235

Örkelljunga kommun
Tina Johansson
Telefon: 0435-547 59,
0706-74 74 53