Nyheter Uppleva & Göra

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
 • KulturWKND i Klippan

  2018-10-25 Helgen vecka 46 uppmärksammas i flera kommuner i nordvästra Skåne som en kulturhelg, genom det gemensamma konceptet KulturWKND. I Klippans kommun uppmärksammar vi detta med kulturevent i Ljungbyhed, Klippan och Östra Ljungby.
 • Var med på Makerlov!

  2018-10-24 Nytt för i år på höstlovet är Makerlovet 29-30 oktober: en kreativ verkstad där vi förutom massa spännande workshops kommer ha flera drop-in stationer igång med bland annat LEGO, Strawbees, 3D-pennor, målning på glasburkar och tygkassar, musiklabb och många andra häftiga stationer för dig som är kreativ och vill uppleva sann skaparglädje.
 • Klippans bibliotek gästas av Bjäre Kraft i oktober och november

  2018-10-22 Passa på att ställa dina frågor och få information om fibernätet. Du kan också tecka avtal för fiber direkt på plats.
 • Ny utställning öppnar i Klippans Konsthall

  2018-10-12 Konstnärerna Bodil Magnusson (från Öland) och Ingrid Andersson (uppvuxen i Riseberga utanför Ljungbyhed) delar på Konsthallens golv och väggar i en vacker och spännande utställning med glas, skulptur och måleri. 
 • Besök Östra Ljungbys bibliotek när det passar dig

  2018-10-08 Från och med lördag blir Östra Ljungbys bibliotek meröppet. Det innebär att biblioteksbesökarna får tillgång till biblioteket även utanför de bemannade öppettiderna.
 • Nu är det dags att söka 2018 års Kulturstipendium

  2018-09-25 Nu kan du som är verksam i eller som har annan särskild anknytning till Klippans kommun ansöka om det årliga kulturstipendiet som delas ut av kultur- och fritidsnämnden.
 • Renoveringen av badhuset närmar sig slutskedet

  2018-09-07 Under sommaren har Klippans badhus varit stängt på grund av renovering av rören i anläggningen. Den 1 oktober planeras badhuset att öppna igen.
 • Dränering och utbyggnad av skateparken

  2018-08-20 Under vecka 35 kommer arbete i skateparken att påbörjas.
 • Stängt badhus och förlängda öppettider på friluftsbadet

  2018-08-15 Klippans badhus är stängt för renovering under perioden 2/6-28/9 och planeras att öppna igen den 1 oktober. Mellan den 15/8-2/9 håller friluftsbadet i Ljungbyhed extraöppet.
 • Snart börjar årets sommarutställning i Klippans Konsthall

  2018-07-12 Årets sommarutställning i Klippans konsthall heter Every person has lost something och består av digitala fotomontage skapade av Moustafa Jano. Utställningen skildrar krigets realiteter och de dubbla verkligheter vi lever i. Flertalet av bilderna är helt nyproducerade och har aldrig tidigare visats offentligt.