Klippans logotype

Aktuellt på Ljungbyhedsskolan

team rynkeby

Team Rynkeby

Lovskola - v.14

Ljungbyhedsskolan erbjuder lovskola under påsklovet, v. 14. Tiden för lovskolan är måndag till torsdag, 8.30-11.30. Kontakta respektive mentor för mer information eller anmälningsblankett.

Skolinspektionen

Den 29-30 november hade Ljungbyhedsskolan besök av Skolinspektionen. Inspektörerna intervjuade elever från de olika stadierna, elevrådet, personal och rektor. Protkollet från granskningen kommer delges Barn- och utbildningsnämnden och sedan kommer det ett beslut från Skolinspektionen.

 

Besökspolicy

Skolan är ingen allmän plats. En skola är elevers och personals arbetsplats. För att alla ska känna sig trygga på sin arbetsplats gäller följande på Ljungbyhedsskolan:

Besökare på skolan ska alltid ha besöksbricka på sig. Följande rutiner gäller för:

  • Vårdnadshavare
  • Hantverkare
  • Lärarkandidat
  • Korttidsvikarier

Dessa hänvisas till expeditionen för uthämtande av besöksbricka. Brickan lämnas åter vid besökets slut.

  • Övriga besökare

Övriga besökare måste anmäla till aktuellt arbetslag att de önskar komma på besök minst 3 vardagar innan besöket. Arbetslaget tar beslut om besöket godkänns. Godkännande lämnas till expeditionen. När besökaren kommer, hänvisas denne till expeditionen för uthämtande av besöksbricka. Brickan lämnas åter vid besökets slut.

Tillägg:
Hämtning- lämning av barn sker på skolgården inte i skolans lokaler. Bestäm med ditt barn att du hämtar och lämnar på gården vid dörren utanför barnets klassrum.

Vårdnadshavare som önskar vara med barnet i skolan, kort stund eller hel dag, anmäler sitt besök på expeditionen och får där en besöksbricka som skall bäras synligt för alla. Brickan återlämnas till expeditionen vid besökets slut.

Om du har frågor eller behöver kontakta pedagog i samband med hämtning/ lämning ber vi dig avtala tid med berörd personal.

För att läsa policyn i sin helhet klicka på länken, besökspolicyPDF (pdf, 262.5 kB).

Senast uppdaterad: 2017-03-27
Sidansvarig: Anna Abrahamsson

 Bilagor

 

InformationPDF (pdf, 1.9 MB) Team Rynkeby

Sponsor-blankettPDF (pdf, 596.4 kB) Team Rynkeby

Ladda ner matsedeln i din mobil

Symbolen för matsedelsappen

Specialkost

Blankett till anmälan om specialkostPDF (pdf, 87.8 kB)

Klippans kommun
Besöksadress: Trädgårdsgatan 12, Klippan
Postadress: Klippans kommun, 264 80 Klippan


Telefon: 0435-280 00
E-post: kommun@klippan.se