Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Busskort för Gymnasieelever

Går du på gymnasieskola, kommunala eller fristående skolor, har din hemkommun ansvar för kostnaden för dagliga resor mellan bostaden (folkbokföringsadress) och skolan.

Förutsättning för stöd till dagliga resor är att det är minst 6 kilometer till skolan, och att du inte samtidigt får inackorderingstillägg.

Om du bor i Klippans kommun, går på Klippans gymnasieskola och har minst 6 kilometer till skolan kommer ditt terminskort att skickas hem till dig.

Om du bor i Klippans kommun men går på en gymnasieskola i en annan kommun fyller du in e-tjänsten som du finner under E-tjänster och blanketter, under gymnasieskola - Ansökan om bidrag till dagliga resor mellan bostad och skola utanför Klippan. Du måste legitimera dig med Bank-id för att kunna göra din ansökan. Du kan också skriva ut blanketten, signera den och lämna i kundtjänst på kommunhuset. Om du beviljas ett terminskort så kommer det sedan att skickas hem till dig.

Har du frågor kring busskorten eller om du önskar göra en felanmälan utav ditt kort, tex borttappade eller avmagnetiserade kort, så är du välkommen att kontakta kundtjänst 0435-28000 eller kundtjanst@klippan.se

Publicerat: 2017-07-21

<<Tillbaka