Gå till innehåll

Klippans kommun står för den bästa ungdomsverksamheten 2021

Aktivitetshuset Sågen med en målning på sig som symboliserar en fågel och diverse andra färgglada samt fantasifulla figurer.

I Statistiska centralbyråns medborgarundersökning får medverkande kommuners invånare tycka till om sin kommun och dess verksamheter. Klippans kommun står för den bästa ungdomsverksamheten 2021 bland tillfrågade kommuner.

Klippans kommun har jobbat aktivt med att ge ungdomarna i kommunen möjligheter till att ha en bra fritid.

Kommunen satsar mycket på sina ungdomsverksamheter. I samband med öppningen av Sågenhuset 2019 så finns det en otroligt god grund för alla föreningar att samlas på en och samma yta utgöra en varierad samt aktiv arena för ungdomarna.

Kommunens ungdomar får själva vara med och rekrytera personal som arbetar inom ung fritid.

Vi har utöver personalen på aktivitetshuset och övriga fritidsverksamheter även Mobila teamet som rör sig i kommunen där de unga finns och identifierar och synliggör risker samt problem för att de unga ska få rätt insats och stöd i rätt tid.

Klippans kommun satsar på sina ungdomar och arbetar för relationer som bygger på frivillighet, respekt och förtroende. Vi vill vara i de miljöer där unga vistas, både fysiskt i hela Klippans kommun och digitalt på sociala medier.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 november 2022