Gå till innehåll

Klippans kommun rekryterar ny socialchef 

Den 7 mars tillträder Helena Gottfriedson tjänsten som socialchef i Klippans kommun. Helena kommer närmast från en roll som verksamhetschef i Ängelholms kommun.

- Nu har vi gått i mål med rekryteringen av ny socialchef, och vi gjort det med ett resultat som känns väldigt bra på alla sätt, säger kommundirektör Tomas Rikse. Jag är jättenöjd med rekryteringen och är säker på att Helena kommer göra ett positivt avtryck i rollen, men också bidra på ett bra sätt i kommunens ledningsgrupp.

- Sedan sju år tillbaka arbetar jag som verksamhetschef i Ängelholms kommun. För en nyfiken och driven person som jag ser jag framemot att ingå i nya sammanhang och träffa nya människor. Det känns som helt rätt tid för mig att påbörja ett nytt kapitel och få göra det i Klippans kommun, berättar Helena.

- Den bild jag har fått av Klippan är positiv och jag är förväntansfull att lära känna organisationen och träffa alla berörda. Det är ett ärofyllt uppdrag att få arbeta med det jag brinner för, ledarskap i kombination av arbete med människor.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
12 december 2022