Gå till innehåll

Vi stänger Ljungbyhedsbadet för säsongen och håller extraöppet i Klippans badhus

På grund av låg temperatur i vattnet stänger vi Ljungbyhedsbadet tidigare för säsongen. Klippans badhus håller istället öppet kvarvarande dagar.

Det ihållande dåliga och kalla vädret de senaste dagarna i kombination med att vi upptäckt att värmeanläggningen inte fungerar som den ska på friluftsbadet gör att vattnet i bassängen är kallt. Reparation av värmeanläggningen är beställd men vi kommer inte hinna få upp temperaturen till behagligt badvatten på de få dagar som är kvar av säsongen. Därför har vi beslutat att inte öppna badet igen i sommar.
Vi önskar alla badgäster välkomna tillbaka igen nästa sommar.

Då det varit många som besökt badhuset när vi haft extraöppet kommer vi öppna upp badhuset med samma villkor som gällt de senaste dagarna, det vill säga att har du köpt säsongskort på Ljungbyhedsbadet så kan du använda det för att komma in och bada på Klippans badhus dessa dagar.

Från torsdag 10 augusti till söndag 20 augusti är badhuset öppet måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 06.00-19.00 samt onsdag klockan 10.00-19.00. På lördag och söndag har vi öppet klockan 10.00-16.00. Receptionen har öppet samma tider.

Vi kör ett extra vattengympapass med drop-in klockan 17.30-18.00 på måndag 14 augusti. Max antal deltagare kommer vara 22 stycken. Har du löst badentré eller har kort så får du vara med på passet.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
14 augusti 2023