Gå till innehåll

Träffa våra förtroendevalda och berätta hur du ser på utvecklingen av Östra Ljungby, Stidsvig och Källna!

Den 20 maj kommer våra förtroendevalda politiker stå utanför Ica Eriks lanthandel mellan klockan 15:00-18:00. De vill gärna träffa dig som bor i området och få möjlighet att ställa frågor till dig om hur du ser på utvecklingen av Östra Ljungby, Stidsvig och Källna.

Detta är en del av vårens medborgardialog som de förtroendevalda har tagit initiativ till.
Som en del av arbetet med att utreda och planera möjliga placeringar och alternativ för friluftsbad, skola, idrottshall, bibliotek och fritidsgård i Östra Ljungby har kommunstyrelsens arbetsutskott beslutat att genomföra medborgardialoger. Dialogernas syfte är att lyssna på dig som medborgare i frågor om utvecklingen av Östra Ljungby/Stidsvig för att kunna ta fram ett bra underlag för beslut.

Under våren har de förtroendevalda haft dialog med elever på Pilagårdsskolan och utsett en referensgrupp bestående av företagare, föreningsengagerad, pensionär och förälder. Under närmsta veckorna kommer de förtroendevalda skicka ut enkäter till ett urval av invånare.

Utöver detta blir det två öppna dialoger för allmänheten. De förtroendevalda kommer stå utanför Eriks lanthandel den 20 maj mellan klockan 15:00-18:00 för att ställa frågor och få reda på vad de som bor i området tycker.
Den andra dialogen är ännu inte bestämd.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
11 juni 2024